SalonXpress

Visagie

Terug naar overzicht

Heb jij geen zin om jezelf op te maken, of heb je binnenkort een groot feest, fotoshoot of een andere belangrijke gelegenheid zoals een bruiloft? Boek dan een ervaren visagist om ervoor te zorgen dat jij die dag op je mooist bent.


Met make-up geef je meer vorm aan je gezicht en accentueer je je bijzondere gelaatstrekken. Voor een bijzondere gelegenheid, groot feest of belangrijke presentatie waar je op je allermooist wilt verschijnen heb je soms wat meer intensiteit nodig dan je dagelijkse make-up. Hier kan een visagist of make-up artist jou bij helpen. Een visagist helpt jou aan de perfect make-up look voor jou gezicht en de gelegenheid, of dat nu een natuurlijke dag-, zwoele avond of romantische bruidsmake-up is. Heb jij een bepaalde look in gedachten en heb je hier een foto van? Laat dit dan vooral zien. Zo niet, de visagist spreekt altijd aan het begin van de behandeling je wensen met je door. De visagisten en make-up artists op SalonXpress zijn ware pro’s in technieken zoals contouring, strobing,winged eyeliner en smokeyeyes, dus vraag ze vooral om tips & tricks voor thuis.


Ben jij klaar om te stralen? Boek eenvoudig online een afspraak met een visagist aan huis of op locatie!


Visagie workshop

Wil jij leren hoe jij mooie make-up bij jezelf of bij anderen aanbrengt, kies dan voor een visagie workshop bij een van onze aanbieders.

VIND JOUW SPECIALIST