SalonXpress

Nagels

Terug naar overzicht

Je handen en voeten hebben dagelijks veel te verduren en hebben weleens een oppepper nodig. Ze regelmatig vertroetelen met een manicure en/of pedicure voorkomt kloven, eelt, broze nagels en verbetert de algehele conditie van je handen en voeten. En, natuurlijk zorgt dit voor mooie en verzorgde nagels. Bij een manicure laat je je handen, nagels en nagelriemen verzorgen en verwennen. Naar keuze kunnen je nagels worden gelakt in een van de vele kleuren. Hebben jouw nagels meer nodig, dan is een kunstnagelbehandeling perfect! Met een pedicure geef je je voeten de aandacht die ze verdienen. De specialist wordt ook een pedicure genoemd. Een pedicure aan huis verzorgt en behandelt jouw voeten grondig zodat ze weer heerlijk zacht aanvoelen. Boek snel en eenvoudig online een manicure en/of pedicure aan huis of op locatie.


Manicure

Een manicure bestaat uit een complete verzorging van je handen en nagels. Eerst worden je vingers in een lauwwarm badje geweekt om je nagelriemen makkelijker terug te kunnen duwen en velletjes te verwijderen. Hierna worden je nagels in de gewenste vorm gevijld. Dit is uit te breiden met een warme paraffinepakking voor droge handen. Deze behandeling verzacht de opperhuid en stimuleert de doorbloeding. Als finish kun je je nagels laten lakken. Ga je voor een zachte pasteltint, French manicure of een opvallende knal kleur? Wil je echt lang van de nagellak genieten, ga dan voor gellak. Kies jij er liever voor om kunstnagels te laten plaatsen, dan heb je meerdere mogelijkheden zoals gelnagels of acrylnagels.


Pedicure

Kloven op de hiel, eeltplekken, likdoorns of kalknagels, droge of problematische voeten? Niets is te gek voor de gediplomeerde pedicures op SalonXpress. Ze staan dag in dag uit voor je klaar om jouw voeten weer in shape te brengen, zodat ze weer helemaal klaar zijn voor het sandalenseizoen. Naast het aanpakken van eventuele problemen, worden bij een pedicure - net als bij een manicure - ook de nagelriemen en nagels behandelt en kun je kiezen voor een finish met nagellak of gellak. Een pedicure is niet alleen nuttig, maar ook heerlijk ontspannen.


Bekijk ons aanbod op het gebied van nagels en boek jouw manicure of pedicure. Leuk voor jezelf of een ander!

VIND JOUW SPECIALIST