SalonXpress

6 x fijne zonnebrandcreme voor het gezicht

05-07-2020

Dat het belangrijk is om een zonnebrandcreme te gebruiken is een feit. Ook wanneer de zon niet schijnt het liefst, al vergeten wij dat ook weleens. Probeer een zonnebrandcreme altijd mee te nemen in je dagelijkse ritueel om je huid zo goed mogelijk te beschermen tegen UVA en UVB stralen. Lees hier meer over UV-straling


Deze 6 zonnebrandcremes staan op willekeurige volgorde en worden ook persoonlijk door ons gebruikt:


1.     Laroche Posay- Anthelios SPF50

Een creme die fijn uitsmeerbaar is op het huid. Qua textuur niet te dun of te dik. Heeft een UVA en UVB filter waardoor het goede bescherming biedt. Er zit geen parfum in dit product waardoor de kans op huidirritatie minder is.

2.     Environ- Alpha Day SPF15

Onze favoriet om dagelijks te gebruiken. Deze creme bevat zonnefilters en zonnereflectoren die de huid beschermen tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Door toevoeging van melkzuur krijg je een gelijkmatige teint en minder pigmentvlekken.


3.     Biodermal- hydraplus SPF30

Een creme wat snel intrekt in het huid en daarom fijn met het uitsmeren op je gezicht. Deze creme beschermt tegen UVA en UVB straling. En zelfs na een flink potje zweten hoef je niet bang te zijn dat er geen zonnebrandcreme meer op je gezicht zit.


4.     Image- PREVENTION+ SPF50

Hier zit letterlijk een luchtje aan. De producten van Image staan bekend om hun sinaasappel geur en dat is bij deze creme niet anders. De lekkere geur zorgt ervoor dat je wilt blijven smeren. Ook fijn te gebruiken onder je make-up omdat het geen witte waas achterlaat. Ook dit product biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen.


5.     Collistar- Sun Active Protection Sun Cream SPF50

Het fijne aan deze zonnebrandcreme is dat het geen parfum, alcohol en parabenen bevat. Het is geschikt voor mensen met een zonneallergie en biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen. Ook zorgt het voor bescherming tegen pigmentvlekjes.


6.     Eucerin- Sun Sensitive protect SPF30

Hij komt in een handige compacte verpakking die voldoende bescherming biedt op een zonnige dag. Fijn voordeel is dat het gericht is op de gevoelige huid en geen parfum bevat. Ook is het geen vette creme die een witte waas achterlaat.

 

 

Volgende post